Waarom kickbokskampioen Verhoeven maar beter uitkijkt voor Jamal Ben Saddik: 'The Goliath' uit Borgerhout mepte hem in 2011 al tegen het canvas

Morgenavond staat in de Ahoy in Rotterdam in het kickboksen de wereldtitel bij de zwaargewichten op het spel. Die titel is al 3,5 jaar in het bezit van de Nederlander Rico Verhoeven, maar met Jamal Ben Saddik dient zich een meer dan te duchten opponent aan. 'The Goliath', die in Borgerhout werd geboren maar uitkomt onder de Marokkaanse vlag, wist in 2011 namelijk al een keertje af te rekenen met de man die hij morgen in de ogen kijkt.

Belgische fans die de kamp graag zouden meevolgen, kunnen die via UFC.tv streamen waar het GLORY: REDEMPTION event door pay-per-view wordt aangeboden. Deze pass kost je €24,99 en bevat 4 kampen, waaronder de headliner Rico vs Jamal.

Rico Verhoeven (links) met Jamal Ben Saddik.
kos Rico Verhoeven (links) met Jamal Ben Saddik.14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ghadari Jamal

  Moge de beste winnen of het en Nederlander of Belg is maakt ni uit

 • El mustapha Alkoubai

  Het gaat hier over sport....en wat hoor je weeral niets anders dan over racisme en discriminatie!dan verschieten ze van de reactie!zielehe personen zijn het...een mens met verstand doet zo geen uitspraken en kraamt geen onzin uit terwijl ze nie weten over wat ze spreken!

 • Jan Jansen

  Ook Badr Hari heeft van Rico verloren!

 • Sacha Van der Putten

  Dat hebben we laatste keer gezien yahya :-)

 • Pasceline Dubois

  En wat winnen jullie daarmee?