VIDEO. Nu ook nog bloedtesten voor Delfine Persoon: “Ze spelen met mijn voeten”

Nieuwe episode in de saga Delfine Persoon in New York. Nadat ze eerst haar hotel in New York moest verlaten, werd ze vandaag verplicht om weer medische testen af te leggen. “Ze spelen met mijn voeten.”
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In België legde Delfine Persoon al de nodige testen af, maar blijkbaar volstond dat niet voor de bokscommissie in New York, waar de West-Vlaamse zaterdag haar WBC-wereldtitel bij de lichtgewichten verdedigt. Vandaag verspeelde de 34-jarige Persoon uren wegens een verplichte bloedafname in een hospitaal. Daar zou ze getest worden op hepatitis B. “We stelden voor dat de dokter naar ons hotel zou komen maar neen, dat kon niet... Wij moeten nu een uur naar daar rijden, dan een uur terug en wie weet hoeveel tijd ze me in het ziekenhuis nog laten wachten. Ze spelen met onze voeten.”

Haar geplande bezoek aan de New York Police Department, dat lukte vandaag nog wel. Persoon gaf haar collega’s een geschenkje af en kreeg zelf onder meer een pet mee. Morgen wacht haar nu nog de officiële weging in Madison Square Garden. Hopelijk zonder incidenten.
41 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guy Rutten

  En ik heb eens een beetje rondgeneusd op het internet... Taylor is eigenlijk heel positief over Persoon maar vooral is ze eigenlijk bezig met zichzelf en haar kamp. En nu ik toch bezig ben, ik ben de reactie van Persoon niet vergeten toen Thiam een paar jaren geleden als sportvrouw van het jaar werd verkozen. Zeer onsportief! En bij mijn weten heeft Taylor nog nooit een dopingcontrole gemist en Persoon wel.

 • Guy Rutten

  Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat de organisatie rond Persoon niet optimaal is en dat ze zich bovendien graag als slachtoffer voorstelt. Ander hotel? Is contractueel vastgelegd dus daar moet je niet over zeuren. Bloedtesten ter plaatse? Is normaal dus daarvoor regel je op voorhand de nodige afspraken. Andermans rekening (de 40K euro) moet je nooit maken. Nooit gevochten tegen grotere tegenstanders? De meeste van Taylor's tegenstanders waren groter dan haar (zie BoxRec). Enzovoorts.....

 • Moreno Tecchio

  Ze zijn bang van u omdat jij de beste bent en dat hebben ze niet graag , er is paniek in het kot daar !

 • libert vermesen

  beter voor haar dat ze met haar voeten spelen dat zal ze in de ring wel uitwerken doe uw best

 • christine raes

  Ook dit is Amerika, die dulden geen Westerse kampioenen. Eén doffe klap op de bakkes Delfine, en je hebt de titel.