VIDEO. Matige Huybrechts niet opgewassen tegen Chisnall op WK darts

Photo News
Kim Huybrechts is uitgeschakeld op het PDC WK darts. De 33-jarige Antwerpenaar ging in de derde ronde ten onder tegen de Engelsman Dave Chisnall: 4-0. Zo blijft er nog één landgenoot over in Alexandra Palace: Dimitri Van den Bergh.

Huybrechts maakte eerder deze week indruk op het WK. De Belg gunde de Zweed Daniel Larsson geen enkele leg en stoomde door naar de derde ronde. Dave Chisnall was gewaarschuwd. Maar de Engelsman zag hoe Huybrechts vandaag helemaal niet z’n niveau haalde: geen hoog gemiddelde, zwak op zijn dubbels.

Chisnall trok er zich weinig van aan en haalde al snel de eerste set binnen. Huybrechts bleef matig spelen, al sleepte hij wel ei zo het tweede bedrijf in de wacht. Onze landgenoot ging op bij een 2-2-stand (in legs), maar Chisnall forceerde een nieuwe break. Cruciaal.

Geen 1-1, wél 2-0. Huybrechts kon zich nadien niet meer herpakken. ‘Chizzy’ daarentegen bleef redelijk secuur op zijn dubbels en stoomde uiteindelijk door naar een eenvoudige 4-0-zege. Zo blijft er nog één Belg over in Londen: Dimitri Van den Bergh. Die laatste neemt het donderdag in de derde ronde op tegen de Engelsman Luke Humphries.

Photo News
Photo NewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.