VIDEO. Kevin Durant en James Harden zetten meteen de toon in zege van Golden State tegen Houston

Golden State Warriors-forward Kevin Durant schiet over Rockets-guard Gerald Green.
EPA Golden State Warriors-forward Kevin Durant schiet over Rockets-guard Gerald Green.

Golden State heeft het eerste duel tegen Houston in de halve finale van de Western Conference van de NBA gewonnen. De titelverdediger uit het Californische Oakland haalde het met 104-100. Thuisspeler Kevin Durant en bezoeker James Harden waren allebei goed voor 35 punten. Dinsdagavond staan beide ploegen opnieuw tegenover elkaar in de Oracle Arena.

Milwaukee, het beste team uit de reguliere competitie, begon in mineur aan de halve finale in de Eastern Conference tegen Boston. De Bucks verloren voor eigen publiek met 90-112. Kyrie Irving leidde de Celtics met 26 punten en 11 assists naar de knappe zege. Het Griekse fenomeen Giannis Antetokounmpo bleef bij Milwaukee steken op 22 punten. Ook Milwaukee en Boston spelen dinsdagavond opnieuw tegen elkaar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.