VIDEO. Floyd Mayweather liet er geen gras over groeien: kickbokssensatie ziet sterretjes en gooit handdoek na amper 2 minuten

AP
De Amerikaanse bokslegende Floyd Mayweather heeft er in het Japanse Saitama in een exhibitiekamp tegen kickbokser Tenshin Nasukawa geen gras over laten groeien. De 41-jarige Mayweather won het duel met de Japanner zonder veel problemen.

Nasukawa ging in de eerste ronde driemaal tegen het canvas. Na twee minuten moest hij zich al gewonnen geven.

De officieel gestopte profbokser is ongeslagen in vijftig profduels en won titels in vijf verschillende gewichtsklassen. Vorig jaar keerde hij terug in de ring, voor een lucratief boksgevecht met de Ierse kooivechter Conor McGregor. Hij hield daar een slordig 240 miljoen euro aan over. De Amerikaan heeft in zijn carrière al meer dan een miljard verdiend met zijn sport. 

AFP
AP
AFP
REUTERS
REUTERS46 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Cooks

  55.000 euro per seconde... Dat was toen ik in 2000 nog werkte mijn loon als sectiechef voor ongeveer 2 jaar.

 • Gino Denil

  Die hele goede boksers beheersen twee dingen veel beter dan die kickboksers. Dekking en op de juiste afstand boksen. Zelfs als hij zijn benen mocht gebruiken. Hij kreeg er gewoon de kans niet toe.

 • Mark De vos

  Het is idd appelen en peren vgln maar het zou eigenlijk een dubbelmatch moeten zijn waarin mayweather ook zou kickboxen. Ik denk hoe dan ook dat hij beter kan incaseren dan de japaner met enkel boxen. Maar hij is nooit getrained of gehard op trappen tegen de benen en dit zou hem dan weer erg parten kunnen spelen.

 • Norbert Bauwens

  Appelen met peren vergelijken...……….foei foei foei. Dan kan je evengoed Federer laten tennissen met een racket tegen Jean-Michel Saive met een pingponbatje. Tenshin heeft zijn sport niet mogen gebruiken.

 • Jos driesen

  Grappig dat sommige hier zeggen dat hij maar tegen Mike Tyson moet vechten! Man man wat een idiote opmerking! Mayweather weegt 68kg Mike Tyson woog 100kg in zen topjaar!