Topbokser krijgt wind van voren na wansmakelijke kus

RV
De Bulgaarse topbokser Kubrat Pulev (37) oogst veel kritiek omdat hij een journaliste tijdens een interview vol op de mond kuste. 

Kubrat Pulev is niet de eerste de beste. De zwaargewicht heeft 27 zeges en amper één verlieskamp op het palmares staan. Enkel in 2014 moest Pulev zijn meerdere eens erkennen, de Oekraïense topper Vladimir Klitschko was toen een maat te sterk. De Roemeen Bogdan Dinu was afgelopen weekend in Californië echter totaal geen partij, waarna de media zich na het kamp verzamelden om enkele rake quotes van Pulev te versieren. Zijn aandacht ging vooral naar één journaliste: Jenny SuShe.  

Aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht. De reporter van Vegas Sports Daily kreeg te horen dat Pulev zich al maanden op het kamp had voorbereid, hij blij was met de zege en het wel snor zat met de tactiek en de snee boven zijn wenkbrauw - waar nog bloed uitdruppelde nadat Dinu eens raak had geslagen - hem geen zorgen baarde.

Nadat SuShe wilde weten of Pulev nu een kans maakt tegen Tyson Fury en daar een affirmatief antwoord op kreeg, werd de journaliste verrast. De Bulgaar nam haar gezicht tussen zijn handen, waarna hij haar vol op de mond kuste. De beelden gingen meteen viraal, op sociale media konden velen het gebaar allerminst smaken. “Dit moet een van de meest walgelijke dingen zijn die ik in tijden heb gezien” en “Je ziet hem de hele tijd naar haar staren. Creepy. Dit is onaanvaardbaar”, klonk het onder meer. 

Bij het Australische nieuwsmedium News.com reageerde SuShe zelf kort op de kus. Ze vertelde dat het moment “een beetje gênant en vooral raar” was. Een van de beste zwaargewichten ter wereld ligt alvast stevig onder vuur. 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rudy Mestdag

  Liever dan vechten . Ja toch ? :-)

 • wil baken

  hahaha ! niks mis mee ze kan er zelf om lachen....

 • gustaaf carpels

  Ze had hem een stomke tussen zijn benen kunnen geven he

 • Ronald Van Beneden

  teveel testosteron geslikt?

 • Hugo Bavré

  Kussen is beter dan vechten.