Tiger Woods maakt eind januari rentree op PGA-tour

Tiger Woods in actie op de Bahama's.
Photo News Tiger Woods in actie op de Bahama's.
Tiger Woods heeft zijn deelname toegezegd aan de Farmers Insurance Open, eind januari op de banen van Torrey Pines in San Diego. De golfvedette maakt daarmee zijn rentree op de Amerikaanse PGA-tour. Zijn laatste optreden op die tour was een jaar geleden op hetzelfde toernooi.

Woods haalde vorig jaar de cut niet in San Diego en gaf begin februari op in de Dubai Desert Classic met rugklachten. Hij moest nieuwe operaties ondergaan en lang revalideren. Woods speelde ruim een maand geleden op de Bahama's zijn eerste toernooi na alle blessureleed. De Amerikaan werkte zich zonder pijn door dat invitatietoernooi en kondigde onlangs aan dat hij klaar is voor een volwaardig programma. De Farmers Insurance Open is één van zijn favoriete toernooien, hij won er al zeven keer.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.