Sublieme Meesseman leidt Mystics in eerste play-offduel voorbij Las Vegas Aces

AFP
Emma Meesseman was gisteravond dé sterkhouder bij haar WNBA-team Washington Mystics in de eerste halve finalewedstrijd in de play-offs tegen Las Vegas Aces. 

De 26-jarige Belgian Cat kroonde zich tot topschutter met 27 punten, drie meer dan teamgenote Elena Delle Donne en een persoonlijk record voor de West-Vlaamse. Ze plukte ook tien rebounds en deelde drie assists uit.
Washington won de partij met 97-95. Kim Mestdagh bleef de hele tijd op de bank gekluisterd.

De Mystics sloten de reguliere fase van de competitie als eerste af en waren daarom vrij in de eerste twee play-offrondes.

Donderdagavond staan beide ploegen opnieuw tegenover elkaar in de Entertainment and Sports Arena in Washington. Wie het eerst drie keer wint, speelt om de titel tegen Connecticut Sun of Los Angeles Sparks. Connecticut haalde het in de eerste wedstrijd met 84-75.

AFP2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dirk De Wever

    Goe bezig Emma, en er staat nog een fantastische en gemotiveerde groep jongeren te wachten om jou voorbeeld op te volgen. Het Belgische basketbal zit vol met opkomende sterke speelsters die het hopelijk ook zo ver kunnen brengen. Succes in je verdere carrière!

  • Michiel Gheysen

    Topper!!!!