Stefan Everts verlaat revalidatiecentrum na malaria-aanval: “Een aantal tenen zijn aan het afsterven”

BELGA
Stefan Everts heeft het revalidatiecentrum van Pellenberg vandaag -enkele weken vroeger dan verwacht- verlaten. Zo liet hij zelf weten in een videoboodschap. Everts herstelt sinds eind vorig jaar van een malaria-aanval.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"Mijn organen hebben zich goed hersteld", geeft Everts, die tien kilo vermagerde, meer uitleg. "Mijn voeten hebben een paar weken geen bloeddoorstroming gehad. Daar heb ik nu het meeste last van. Een aantal tenen zien ook zwart, die zijn aan het afsterven. Maar ik ben blij dat ik er nog kan zijn voor mijn vrouw, mijn kinderen en mijn familie.”

Stefan Everts heeft tien wereldtitels (1x 125cc, 3x 250cc en 6x 500cc/mx1) en 101 GP-zeges achter zijn naam en wordt beschouwd als de beste motorcrosser aller tijden. Momenteel is hij aan de slag als teammanager.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Frank De Rycke

    Sterkte Stefan ...komt terug goed met jou !!!

  • Ronny Brisson

    Veel sterkte Stefan en een spoedig herstel, je komt dit ook wel te boven niet tegenstaande dat je veel geluk gehad hebt, je bent een vechter en een groot kampioen, we duimen voor jou.

  • Jurgen Aerts

    Heel veel beterschap Stefan .