Roeselare laat Menen en Maaseik niet uitlopen in EuroMillions Volley League

De spelers van Roeselare (archiefbeeld).
TOM GOYVAERTS/GMAX Agency De spelers van Roeselare (archiefbeeld).
In de laatste wedstrijd van de tiende speeldag in de EuroMillions Volley League heeft Roeselare deze namiddag met 0-3 (19-25, 18-25 en 15-25) gewonnen bij Borgworm.

In de heenronde wist Borgworm nog te stunten bij Maaseik, maar tegen Roeselare waren er ook toen geen mogelijkheden. Abinet kon de pijn verzachten door elf keer te scoren, maar Verhanneman (13), Van De Velde (10), Coolman (10), Orczyk (9) en Konings (8) toonden dat elk compartiment van de landskampioen aanvallend goed was.

Zo komt Roeselare opnieuw naast Maaseik op de tweede plaats met 21 punten. Leider Menen heeft één puntje voorsprong, Aalst volgt op de vierde plaats met 16 punten maar heeft nog een wedstrijd tegoed.

Volgende week zal die top drie er toch wat anders uitzien omdat Menen dan naar Maaseik trekt. Het wordt de eerste topper die de leider buitenshuis zal afwerken. De vraag is of de West-Vlamingen ook op verplaatsing kunnen winnen tegen de andere ploegen uit de top vier. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.