Roeselare kan in Champions League volleybal niet stunten in Kazan

rv
Roeselare is er niet in geslaagd te stunten op de vierde speeldag in de Champons League volleybal. De Belgische vicekampioen ging met 3-1 onderuit bij het Russische Zenit Kazan, dat de jongste vier edities van de Champions League won. De setstanden waren 20-25, 25-18, 25-18 en 25-20. Voor Kazan was het al de 29ste Europese overwinning op rij.

In de andere wedstrijd in groep A nemen het Turkse Ankara en het Duitse Frankfurt het woensdag tegen elkaar op. Na één zege en drie nederlagen is Roeselare derde in de groep. De vijf groepswinnaars en de beste drie tweedes plaatsen zich voor de kwartfinales. Kazan leidt met twaalf punten, Frankfurt heeft er vier, Roeselare drie en Ankara twee. Donderdag 14 februari ontvangt Roeselare Ankara voor zijn wedstrijd van de vijfde speeldag.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.