Rematch tussen Delfine Persoon en Katie Taylor in Madison Square Garden niet ondenkbaar voor WBC

Photo News
De World Boxing Council (WBC), de grootste wereldwijde boksbond, sluit niet uit dat Delfine Persoon haar verhoopte rematch krijgt tegen Katie Taylor in Madison Square Garden. 

Op 1 juni verloor Delfine Persoon haar WBC-titel aan de Ierse Katie Taylor op punten. Een op z’n zachtst gezegd gecontesteerde beslissing. De Belgische boksbond diende een officiële klacht in en eist een rematch. De WBC bekijkt nu of het daarop ingaat, maar ze sluiten het in elk geval niet uit. “Hun rematch zou kunnen doorgaan na de kamp tussen Joshua en Ruiz eind dit jaar in Madison Square Garden in New York”, klinkt het. Wordt ongetwijfeld vervolgd. 

Photo News2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • christophe claus

    @johan taylor komt van ierland dus maakt het ni veel uit of het in de usa is of met judges uit de usa en niet vergeten voor haar portemonee zou de usa zo slecht nog niet zijn

  • Johan Van loocke

    Yes, maar dan wel op een neutrale plaats. Niet in Amerika en niet met Amerikaanse scheidsrechters ! Ben trouwens voorstander dat men enkel op punten kan winnen als dit unaniem is, ook in kickboksen en mma. Indien geen unanimiteit onbeslist, zou al veel beter zijn.