Recent opgedoken beelden moeten het bewijzen: dit tafereel zorgde voor veelbesproken kortsluiting bij Khabib

rv/AFP/PN
Meer nog dan de overwinning van Khabib Nurmagomedov tegen Conor McGregor zal de ordinaire knokpartij die ontstond na de belangrijkste MMA-kamp ooit bijblijven. De 30-jarige Rus sprong na zijn zege tegen de Ier uit de kooi nog enkele rake klappen en trappen uit te delen. Recent opgedoken beelden zouden moeten aantonen wat nu precies de oorzaak was van de veelbesproken kortsluiting bij 'The Eagle' uit Dagestan.

U moet weten: de dagen voor een MMA-kamp staan telkens bol van de trashtalk, een dagenlange scheldtirade tussen beide partijen. Behalve Conor McGregor zelf, deed ook diens trainingsmakker Dillon Danis naar verluidt zijn duit in het zakje. Danis zou Khabib onder meer uitgemaakt hebben omwille van zijn geloof en dat was de achterban van de Rus duidelijk niet vergeten. 

Toen McGregor zaterdagnacht besliste om de handdoek te werpen, trok Rizvan Magomedov naar Danis. Magomedov, het hoofd van Khabibs management, mept voor het oog van de camera enkele keren op Danis' rug en lijkt hem dan ook iets toe te snauwen. 

Khabib merkte het hele gebeuren op en besliste om uit te kooi te springen en Danis te lijf te gaan. In andere beelden die de ronde doen op de sociaalnetwerksites, is overigens te zien hoe Magomedov in de chaos die ontstond meermaals uithaalde richting Danis.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hans Willems

    Haha, sport noemen ze dat dan.

  • Bruno Melotte

    Khabib heeft 100% gelijk Mensen moeten hun grenzen kennen, en is voor iedereen hetzelfde.

  • richard Siegfried

    Daar moet hij boven staan hij gedroeg zich als een ongeleid projectiel zoals een pitbull die doorslaat, schorsen voor het leven hij is een gevaar voor de maatschappij wat zal het volgende zijn waar hij zich aan zal bezondigen.