Exclusief voor abonnees

Pieter Timmers zegt het zwembad vaarwel: “Onze wens voor een tweede kind willen we niet nog anderhalf jaar on hold zetten”

Pieter Timmers: 'Het zwemmen heeft mijn gezin in veel dingen beperkt. Dat mag nu eens gedaan zijn. Ik wil niet meer altijd neen moeten zeggen.'
Carmen De Vos Pieter Timmers: 'Het zwemmen heeft mijn gezin in veel dingen beperkt. Dat mag nu eens gedaan zijn. Ik wil niet meer altijd neen moeten zeggen.'
Het is officieel: Pieter Timmers (32) zal geen tweede keer olympisch eremetaal winnen. Eind dit jaar zwaait hij het zwembad vaarwel, en hij heeft geen grammetje spijt. “Het leven is meer dan chloor alleen.”

Je hebt 1% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Daniel Mignolet

  Succes Pieter en bedankt voor de mooie momenten die je ons bezorgde.

 • Cyriel Van den Eede

  Idd. Groot gelijk. Een gezin is belangrijker . Een medaille leg je in de kast, van een gezin geniet je voor de rest van je leven.

 • Willy Scholaart

  Geeft hij anderhalf jaar nodig om een kind te maken lol, iemand anders moet toch ook verder gaan werken als ze kinderen willen.

 • robrecht Peeters

  als hij nu nog niet stopt betekent dat hij nog ergens baantjes kan trekken terwijl de zwembaden gesloten zijn. Hoe zit dit in mekaar?

 • YVES DE GROOTE

  Groot gelijk man; Er zijn belangrijker dingen in het leven dan een blikken medaille in goudkleur. 't Is niet al goud dat blinkt.