Oostende uitgeschakeld in Europe Cup na nieuwe nederlaag tegen Varese

rv
Oostende is er niet in geslaagd door te stoten naar de halve finale van de Europe Cup. De landskampioen ging in de terugwedstrijd van de kwartfinales met 72-57 ten onder in Varese. Ook in de heenmatch trokken de Italianen aan het langste eind (70-73). 

Een gehavend Oostende, dat het zonder centers Marin Maric (elleboog), Nemanja Djurisic (rug) en Servaas Buysschaert (enkel) moest stellen, speelde in het eerste deel goed mee met het Varese van Belgian Lion Jean Salumu. Halverwege bedroeg het verschil vier punten, in het voordeel van de Italianen. Maar in het derde kwart kreeg het team van Dario Gjergja een oplawaai (27-14). Dat konden ze logischerwijs in het vierde quarter niet meer rechttrekken. Eindstand: 72-57.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.