Okapi Aalstar neemt na zware pandoering afscheid van coach Jaumin

BELGA
De zware pandoering van Okapi Aalstar tegen Limburg United (104-68) laat zijn sporen na. De samenwerking met coach Jean-Marc Jaumin wordt immers stopgezet. Dat laat de eersteklasser uit het basketbal zelf weten. 

“Crelan Okapi Aalstar kende een korte nacht en werd wakker met een kater”, klinkt het op de website. Vooreerst wenst het bestuur en in het verlengde de voltallige club de excuses aan te bieden voor de teleurstellende wanprestatie gisteren op Limburg United en voor de sportieve tegenvallende resultaten dit seizoen.”

“In onderling overleg met Jean-Marc Jaumin werd de samenwerking ontbonden. Wij bedanken Jean-Marc voor zijn professionalisme en zijn gedrevenheid en wensen hem alle succes toe in de toekomst.”

“Vanavond wordt het team geleid door Jean Colinet en Kevin Verhulst. Ook de spelers worden nog voor de wedstrijd op hun plichten en verantwoordelijkheden gewezen.” De club uit Oost-Vlaanderen kan meteen revanche nemen, straks komt Limburg United op bezoek. Okapi Aalstar staat op een zesde plek in de EuroMillions Basket League. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.