Nu wil deze bokser tegen McGregor vechten, maar dat ziet 'The Notorious' niet zitten: "Hij heeft geen ballen"

Paulie Malignaggi.
reuters Paulie Malignaggi.
Paulie Malignaggi gaat niet in op de uitnodiging om het op te nemen tegen Conor McGregor in het UFC. De Amerikaanse profbokser wil de Ier wel bekampen in de boksring.

Malignaggi, die als licht-welter en bij de welters 36 van zijn 44 bokskampen won, was in de aanloop naar de 'Money Fight' nog een veelbesproken sparringpartner van McGregor. Volgens de entourage van McGregor won hun pupil dat boksgevecht na 12 rondes, maar dat werd en wordt door Malignaggi fel tegengesproken. Meteen de reden dat de Amerikaan nu tegen de Ier wil vechten - in een ring volgens de regels van het boksen.

Conor McGregor trok na de 'Money Fight' op vakantie naar Ibiza.
photo_news Conor McGregor trok na de 'Money Fight' op vakantie naar Ibiza.

Op 11 augustus, enkele weken voor de kamp Mayweather - McGregor, loste UFC-baas Dana White twee korte video's op Instagram waarin te zien was hoe McGregor Malignaggi tegen het canvas mepte. "Je zei toen dat je me even aangepakt hebt", aldus Malignaggi aan ES News. "Niet alleen durfde je de hele video niet vrij te geven, maar nu wijs je ook mijn uitnodiging tot een officieel boksgevecht af? Toon nu toch eens een keer dat je een echte man bent. Dat je ballen aan je lijf hebt. Het is makkelijk altijd maar te trashtalken. Als het dan toch zo makkelijk was om me te verslaan, bewijs dat dan."

Paulie Malignaggi knuffelt zijn tegenstander na zijn overwinning.
belga Paulie Malignaggi knuffelt zijn tegenstander na zijn overwinning.

In de octagon tegen de lichtgewicht UFC-kampioen vechten, ziet Malignaggi op zijn beurt niet zitten. Malignaggi: "McGregor moet zijn woorden nu ook maar eens waarmaken. Anders blijft hij de man die ik altijd gezegd heb dat hij is: eentje zonder ballen."

Conor McGregor op een persconferentie na de Money Fight met een fles 'Notorious Whiskey'.
photo_news Conor McGregor op een persconferentie na de Money Fight met een fles 'Notorious Whiskey'.11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bram Guldix

  Rik tammenaars: leeftijd maakte niet uit. Enkel de ervaring. Conditioneel was conor sterker. Hij heeft tonnen energie verloren met het proberen van grabling. Das mma instinct..floyd wist altijd weg te draaien zodat conor een fout maakte..sgw ervaring. Leeftijd maakte niks uit

 • Bram Guldix

  Tis grappig om te zien dat mma`rs wel altijd de ballen hebben om in de bokswereld te stappen..maar andersom komt dit zelden voor;p. Een bokser zou normaal moeten winnen in een boksmatch. Boksen is het enige wat ze doen. Feit is wel dat mma steeds beter wordt en ook meer en meer op boks traint. Sgwn een kwestie van tijd vooralleer mma boks overrompeld

 • Karl Huysmans

  MC gregor zal nooit een kamp winnen tegen een goed getrainde bokser in de ring,en MC gregor zal nooit van een bokser verliezen in de kooi.ballen heeft hij zeker,anders stap je niet in de kooi.

 • Ben Watford

  McGregor heeft zijn woorden waargemaakt. Dat hebben we allemaal kunnen zien.

 • Ben Watford

  McGregor heeft het tegen wereldkampioenen opgenomen. Zelfs tegen de beste ooit uit een andere discipline. Paulie heeft klop gekregen en durft de octagon niet betreden. Letterlijk 1 miljoen mensen kunnen Paulie wurgen in een gevecht in regel en er is niets wat hij daartegen kan beginnen. McGregor houdt het 9,5 ronden uit. Geen enkele bokser gaat 2min in de octagon. In de octagon staan de elite van de vechters. Daar in stappen vergt zeer veel ballen.