Nog steeds een Belg in Ally Pally! Van den Bergh knokt zich na straffe ommekeer naar kwartfinale WK darts, Huybrechts naar huis

Photo News
We hebben een Belg in de kwartfinales van het WK darts. Dimitri Van den Bergh (PDC-29) zorgde voor een straffe ommekeer tegen tweevoudig wereldkampioen Adrien Lewis (PDC-13) en knokte zich in zeven sets en na een razendspannende wedstrijd naar de winst: 4-3. Waar eindigt dit? De volgende horde voor Van den Bergh: Nathan Aspinall. Een 28-jarige Brit en het nummer 12 van de wereld. Afspraak: morgen, om 13u30. Het wordt de eerste ontmoeting tussen beide heren. 

Van den Bergh kon zijn comeback niet vatten. “Na een 1-3, tégen The Jackpot. Ongelofelijk”, vertelde hij achteraf. Bekijk hier zijn volledige reactie. 

Eerder op de dag zag Kim Huybrechts (PDC-41) een einde komen aan zijn avontuur in Ally Pally. Hij was een maat te klein voor Luke Humphries (PDC-46). Lees ook de reactie van Huybrechts: “Humphries is geen topspeler, ik heb het volledig zelf verpest”

Herbeleef hieronder het Belgische namiddagje in het darts. 

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • tom white

  Wat een knalprestatie. Darts op topniveau.

 • bart van hoegaerden

  Waar kan dit gevolgd worden op tv?

 • Tonny van Besauw

  Wat een match. Gefeliciteerd dimi.

 • David Lacante

  Wow mooie prestatie

 • Olivier Stubbe

  Plezier om Dimitri te zien winnen..