Zegereeks Milwaukee komt ten einde tegen Dallas, Oklahoma met straffe comeback

Bucks-forward Giannis Antetokounmpo gaat naar de ring met Kristaps Porzingis van de Mavericks voor zich.
EPA Bucks-forward Giannis Antetokounmpo gaat naar de ring met Kristaps Porzingis van de Mavericks voor zich.
De Dallas Mavericks hebben een einde gemaakt aan de zegereeks van de Milwaukee Bucks in de NBA. Na achttien overwinningen op rij gingen de Bucks voor eigen publiek onderuit met 116-120. Giannis Antetokounmpo schoot weliswaar maar liefst 48 punten bij elkaar, maar dat was niet genoeg om de negentiende opeenvolgende zege bij te schrijven.

De Bucks keken in het tweede kwart tegen een achterstand van maximaal 16 punten aan, maar knokten zich terug. In het derde kwart stond de thuisclub zelfs weer even aan de leiding. De Mavericks namen het initiatief echter al snel weer over en wisten ook zonder hun geblesseerde topschutter Luka Doncic een knappe zege te boeken. Seth Curry, het broertje van superster Stephen Curry van de Golden State Warriors, kwam net als zijn Letse teamgenoot Kristaps Porzingis (zie video hierboven) tot 26 punten. De Bucks staan met 24 overwinningen tegenover nu vier nederlagen wel nog steeds ruim aan kop in het oosten.

De Houston Rockets versloegen intussen de San Antonio Spurs na een achterstand van 25 punten te hebben weggewerkt met 109-107. Nog straffer deed Oklahoma City. De Thunder wist tegen de Chicago Bulls een gat van 26 punten op te halen en alsnog te winnen met 109-106.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.