Warriors opnieuw voorbij Spurs in play-offs NBA

Kevin Durant was goed voor 32 punten.
AFP Kevin Durant was goed voor 32 punten.

Golden State Warriors heeft ook de tweede wedstrijd tegen San Antonio Spurs in de play-offs van de NBA gewonnen. De regerend kampioen haalde het in de eigen Oracle Arena met 116-101. De ploeg uit Californië was de play-offs vorige zaterdag begonnen met een nog ruimere zege (113-92).

Bij afwezigheid van de geblesseerde vedette Stephen Curry namen Kevin Durant (32 punten) en Klay Thompson (31) de Warriors bij de hand. Bij de Spurs kwam LaMarcus Aldridge tot 34 punten en twaalf rebounds, maar dat was niet genoeg om hun team in het spoor van de Warriors te houden. Donderdag is de derde wedstrijd in de best-of-sevenserie, dan in San Antonio.

In de serie tussen Philadelphia 76ers en Miami Heat is de stand weer in evenwicht. Vooral dankzij Dwyane Wade, die vanaf de bank kwam en in 25 minuten voor 28 punten tekende, won Miami de tweede wedstrijd met 113-103. De 'Sixers' hadden het eerste duel met 130-103 gewonnen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.