VIDEO. San Antonio kruipt door het oog van de naald bij Memphis in NBA

LaMarcus Aldridge legt aan.
AP LaMarcus Aldridge legt aan.
De San Antonio Spurs hebben in de NBA ternauwernood een vijfde nederlaag op rij kunnen voorkomen. Met LaMarcus Aldridge en Patty Mills - ieder goed voor 22 punten - als topschutters, won de ploeg uit Texas met 107-108 bij de Memphis Grizzlies. San Antonio kwam slechts tot een scoringspercentage van 41,9 procent vanuit het veld, maar was wel redelijk trefzeker als het om driepunters gaat: 13 van de 21 pogingen waren raak.

Bij een stand van 106-108 in het voordeel van de Spurs mocht Jaren Jackson Jr. met één seconde op de klok aanleggen voor twee vrijworpen namens de thuisploeg. Hij miste de eerste, probeerde daarna bij zijn tweede poging bewust niet te scoren om de bal weer in het spel te krijgen, maar gooide toen wel raak. Het was meteen einde wedstrijd. 

De topschutter bij de Grizzlies was Avery Bradley, die in zijn tweede wedstrijd voor de ploeg tot 33 punten kwam. Bradley kwam over van de Los Angeles Clippers. De bij Memphis debuterende Jonas Valanciunas, overgekomen van Toronto, was eveneens productief voor zijn nieuwe werkgever, met 23 punten.

Enkele opvallende momenten uit de matchen:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.