VIDEO. Oklahoma City roept Milwaukee halt toe in de NBA, Harden schittert andermaal bij Houston

James Harden.
AP James Harden.
Oklahoma City heeft Milwaukee een 118-112 nederlaag toegediend in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA). Voor de Bucks, leider in de Eastern Conference, komt er zo een einde aan een reeks van zes opeenvolgende overwinningen. 

Paul George was de man in vorm bij Oklahoma City, met 36 punten en 13 rebounds. De Thunder won voor de vijfde keer op rij en blijft derde in de Western Conference. Milwaukee leed zijn dertiende nederlaag van het seizoen.

James Harden schitterde andermaal voor Houston, dat dankzij zijn 40 punten met 103-98 zegevierde tegen Orlando. De MVP van het voorbije seizoen maakte nu al in 23 wedstrijden op rij minsten 30 punten. De Rockets staan op de vijfde stek in het Westen. 

De LA Lakers, negende in de Western Conference, knoopten na drie nederlagen weer aan met de zege: 116-102 tegen Phoenix. Bij de thuisploeg ontbrak LeBron James. Hij herstelt nog van een blessure aan de adductoren.

Enkele hoogtepunten uit de verschillende matchen:
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.