VIDEO. Kapseizende tegenstander leidt tot hilariteit bij de Lakers - Orlando Magic nadert play-offs

AP
Orlando Magic is op weg een negatieve serie van zes gemiste deelnames aan de play-offs in de NBA te beëindigen. De ploeg won bij directe concurrent Miami Heat met 99-104. 

Een hoofdrol was er voor Nikola Vucevic met 24 punten, waarvan 18 in het tweede deel van de partij. Ook was de Montenegrijn nog goed voor zestien rebounds en vijf assists. Voor Orlando betekende het de zesde overwinning op rij, een door de ploeg nooit eerder behaalde reeks. Het was een rechtstreekse strijd om plaats acht in de Eastern Conference, die nu door Orlando wordt bezet en nog net goed is voor een ticket voor de play-offs.

Miami, met tien overwinningen in de laatste vijftien duels, had in Dion Waiters de topschutter met 26 punten. In de pauze nam de thuisploeg afscheid van Chris Bosh, wiens loopbaan na een longembolie voorbij was. Bosh maakte deel uit van de grote drie - met LeBron James and Dwyane Wade - die Miami Heat tussen 2011 en 2014 twee NBA-titels bezorgden.

Hilareit bij de Lakers

De actie van de avond kwam er evenwel in het duel tussen de LA Lakers in de Washington Wizards. De Lakers wonnen de partij met 124-106, maar verlekkerden zich vooral op de schijnbeweging van Lance “Dance” Stephenson. Die liet aan het eind van het eerste quarter Jeff Green sterretjes zien. Een actie die bekroond werd met een knappe korf en hilariteit op de Lakers-bank. De ploeg kon vannacht ook rekenen op LeBron James. De sterspeler was goed voor 23 punten en 14 assists. 

AFP
AFP
AFPReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.