VIDEO. Kampioen Golden State heeft ticket voor play-offs beet

AP
Golden State heeft zich verzekerd van een plaats in de play-offs van de NBA. De regerende kampioen klaarde de klus door met 88-110 te winnen bij Oklahoma City.

Stephen Cury leidde de Warriors gisteravond met 33 punten naar hun 47ste zege van het seizoen (tegen 21 nederlagen). Zelfs als de Californiërs hun laatste veertien wedstrijden van het reguliere seizoen verliezen, eindigen ze nog steeds in de top acht van de Western Conference.

Bij Oklahoma City had vedette Russell Westbrook een echte offday. Hij miste zijn zeven pogingen voor een driepunter en maakte amper zeven puntjes. Ploegmaat Paul George was met 29 punten wel op de afspraak. 

De Thunder blijft ondanks het verlies vijfde in het Westen. Denver, de nummer twee na Golden State, had gisteravond weinig overschot tegen Indiana (102-100).

Drie teams zijn nu al zeker van de nacompetitie. Naast Golden State zijn dat Milwaukee en Toronto in de Eastern Conference.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.