VIDEO. Houston rekent af met Utah, Golden State is nog niet klaar met LA Clippers

AP
Houston heeft zijn ticket beet voor de halve finales van de play-offs in de Western Conference van de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA). Het klopte Utah met 100-93 en komt zo op een onoverbrugbare 4-1-voorsprong. 

James Harden nam Houston zoals gebruikelijk op sleeptouw met 26 punten. Toch toonde 'The Beard' zich na de zege en kwalificatie streng voor zijn team. "We wilden deze partij eigenlijk meer shots kunnen afleveren. Dat moet beter. De laatste partijen staan we er wel defensief. Zo pakten we de zege."

Houston treft in de halve finales Golden State of LA Clippers. Golden State leidt in de onderlinge duels met 3-2, maar trok gisteren wel aan het kortste eind. De Clippers wonnen met 129-121. Lou Williams (33 ptn) en Danilo Gallinari (26 ptn) blonken in het winnende kamp uit. Aan de overzijde scoorde Kevin Durant maar liefst 45 punten, maar dat mocht niet baten. De zesde partij tussen beide teams volgt vrijdag in Los Angeles. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.