VIDEO. Golden State diept kloof met Houston uit, Milwaukee komt op gelijke hoogte van Boston

AFP
Golden State heeft in de halve finales van de play-offs in de Western Conference van de Noord-Amerikaanse profbasketcompetitie NBA ook zijn tweede wedstrijd tegen Houston gewonnen. De Warriors haalden het met 115-109.

Kevin Durant leidde Golden State met 29 punten naar de overwinning, en ook Klay Thompson (21 ptn) en Stephen Curry (20 ptn) hadden een belangrijk aandeel in de zege. Aan de overkant volstonden de 29 punten van James Harden niet. Golden State leidt met 2-0, zaterdag kijken beide teams mekaar in Houston een derde maal in de ogen.

In het oosten houden Milwaukee en Boston elkaar na twee duels in de halve finales in evenwicht, na de 123-102 winst van de Bucks. Milwaukee kon vooral rekenen op een sterke Giannis Antetokounmpo (29 ptn) en Khris Middleton (28 ptn). Voor Boston was het in de nacompetitie de eerste nederlaag. Het derde duel volgt vrijdag in Boston.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.