VIDEO. Derde zege op rij voor LA Lakers die uit dak gaan bij eerste NBA-punten van rookie, Clippers lopen een blauwtje

USA TODAY Sports
De twee NBA-teams uit Los Angeles hebben afgelopen nacht wisselende resultaten geboekt in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA). De Lakers van LeBron James wonnen voor eigen publiek overtuigend met 120-96 van Phoenix. De Clippers, verrassend op kop in de Western Conference, gingen met 114-110 onderuit bij Dallas.

De LA Lakers boekten hun derde overwinning op een rij en rukken zo op naar de vijfde plaats in het Westen, met 14 zeges en 9 nederlagen. Tegen Phoenix, de rode lantaarn, lukte James 22 punten. In het vierde quarter werd de vedette gespaard en kreeg rookie Moe Wagner minuten (zie video hieronder). Kyle Kuzma was goed voor 23 punten.

De Clippers slaagden er niet in om een vijfde opeenvolgende zege te behalen. Bij Dallas, dat zonder de geblesseerde Luka Doncic aantrad, ging het tweede team uit LA met vier punten verschil onderuit. Bij de thuisploeg maakten Harrison Barnes (30 punten), DeAndre Jordan (16 punten, 23 rebounds) en J.J. Barea (24 punten) indruk. Door de nederlaag zien de Clippers (15 zeges-7 nederlagen) Denver naast zich aan de leiding komen in het Westen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.