San Siro brengt hulde aan overleden Kobe Bryant

AP
De wedstrijd in de Coppa Italia dinsdag tussen AC Milaan en Torino is voorafgegaan door een hommage aan Kobe Bryant. De basketlegende, die fan was van AC Milaan, overleed zondag op 41-jarige leeftijd in een helikoptercrash.

Op de ledboardings rond het veld verscheen "legendes sterven nooit" en "Kobe voor altijd", op de grote schermen verschenen foto's van Bryant en zijn dochter Gianna, die ook om het leven kwam. Voor het eerste fluitsignaal gingen de lichten uit en weerklonk "Who wants to live forever" van Queen. De spelers droegen zwarte rouwbanden.

Bryant woonde van zijn zesde tot dertiende in Italië, waar vader Joe Bryant basketbalde. Maandag werd al aangekondigd dat elke wedstrijd in de serie A deze week wordt voorafgegaan door een minuut stilte.

APReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.