Philadelphia, Houston en Milwaukee op één zege van tweede ronde, Denver weer gelijk met San Antonio

AP
Philadelphia, Houston en Milwaukee hebben nog één zege nog om door te stoten in de play-offs van de NBA. De drie teams haalden het in hun eerste ronde-wedstrijd van respectievelijk Brooklyn, Utah en Detroit. Denver, tweede in de Western Conference na de reguliere competitie, bracht de stand tot 2-2 in het duel met San Antonio.

Philadelphia trok met 108-112 aan het langste eind bij Brooklyn, onder meer dankzij een indrukwekkende Joel Embiid (31 punten en 16 rebounds). De Sixers leiden nu met 3-1. Milwaukee boekte ook een uitzege bij Detroit: 103-119. Het beste team van het reguliere seizoen leidt nu met 3-0. Zeven spelers van Mike Budenholzer kregen meer dan tien punten achter hun naam. Khris Middleton (20 ptn), Brook Lopez en Eric Bledsoe (19) waren het best bij schot.

In het Westen staat het 2-2 tussen Denver en San Antonio, na de 103-117 van de Nuggets op het parket van de Spurs. In het winnende kamp was Nikola Jokic goed voor 29 punten. Houston tot slot boekte een 101-104 overwinning bij Utah. Bij de Rockets kende James Harden een mindere dag, met ‘slechts’ 22 punten, waarvan 14 vrijworpen. Voor Utah, dat tegen een 3-0 achterstand aankijkt, gooide Donovan Mitchell 34 punten door de korf. 

APReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.