Oeps: bekende NBA-coach is het niet eens met beslissing scheidsrechter, één seconde later ligt hij op de grond

rv
Geestig moment afgelopen nacht in de NBA. Clippers-coach Doc Rivers veerde recht na een discutabele beslissing van de scheidsrechter, maar de 57-jarige Amerikaan schoof vervolgens pijnlijk onderuit.

Het grappige tafereel vond plaats tijdens het derde quarter van de partij tegen de Dallas Mavericks (beelden hieronder). De LA Clippers wisten uiteindelijk met 125-121 te winnen van hun tegenstander, onder meer dankzij 32 punten van Danilo Gallinari. Voor de Mavericks gooide Luka Doncic ook 32 punten door de korf. De Clippers wonnen voor het eerst na vier opeenvolgende nederlagen. Dallas ging voor de vierde keer op rij onderuit.

Miami beëindigt NBA-zegereeks Houston na spannende ontknoping

Miami heeft daarnaast Houston een halt toegeroepen. Het won met 101-99 van de Rockets, die een einde zagen komen aan een reeks van vijf opeenvolgende zeges.

De supporters zagen een spannende wedstrijd. Voor Houston botste een driepuntpoging van Eric Gordon in de laatste seconde op de ring. Voor het eerst dit seizoen won Miami Heat zo voor de derde keer op een rij. Bij Houston, dat Chris Paul in het tweede quarter zag uitvallen met een hamstringblessure, was vedette James Harden goed voor 35 punten. Josh Richardson (22 ptn) was het best bij schot bij Miami.

AP
USA TODAY SportsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.