Nike zoekt oplossing voor scheurende NBA-truitjes

Een scheur in het shirt van LeBron James.
rv Een scheur in het shirt van LeBron James.
De nieuwe truitjes waarmee de basketbalsterren van de NBA sinds het begin van het seizoen spelen, blijken niet echt stevig. Verschillende spelers zagen hun shirt al scheuren middenin een wedstrijd. Nike zoekt een oplossing.

Nike en de NBA gingen begin dit seizoen een samenwerking van acht jaar aan, waarbij de kledinggigant alle ploegen van truitjes voorziet. De eerste weken van de nieuwe kledingdeal lopen echter niet van een leien dakje. Onder meer Tyler Ennis, Ben Simmons en zelfs LeBron James moesten al van truitje wisselen.

"We hebben inderdaad een klein aantal spelers gezien met serieuze scheuren", zegt Nike in een mededeling. "We werken aan een snelle oplossing, meer bepaald aan de afwerking en de versteviging van de hechtingen in de uitrusting." Voor de fans kosten de nieuwe truitjes liefst 200 dollar (ongeveer 173 euro), en de kledingdeal zou volgens gespecialiseerde Amerikaanse media een miljard dollar waard zijn.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • dominik Op de beeck

    Nike de belastingsontduikers

  • Marco Corsi

    Niet erg toch! Net vandaag heeft men bekend gemaakt dat Nike in Antwerpen nog nooit belastingen heeft betaald in België niettegenstaande dit bedrijf fors gesubsidieerd is geweest door de Belgische regering met belastinggeld van alle inwoners. Eigenlijk komt het er op neer dat de Belgische belastingbetaler straks zal zorgen dat James Le Bron toch zijn nieuwe verbeterde T-shirt zal krijgen van Nike.

  • Geert Van den broeck

    173? Jawadde, die zijn zot zekers, en dan verschieten dat er namaak is.