Nieuwe nederlaag voor Warriors-zonder-topspelers in NBA

James Harden luidde met 36 punten en 13 assists een nieuwe nederlaag in voor Golden State Warriors.
AP James Harden luidde met 36 punten en 13 assists een nieuwe nederlaag in voor Golden State Warriors.

De Houston Rockets hebben Golden State Warriors een nieuwe nederlaag toegebracht in de NBA. Onder aanvoering van James Harden, die 36 punten bij elkaar gooide en ook nog 13 assists gaf, waren de Rockets met 129-112 te sterk voor de club die de afgelopen vijf seizoenen steeds in de NBA-finale stond. Met slechts twee zeges tegenover nu al zes nederlagen zijn de Warriors slecht begonnen aan het nieuwe seizoen. De ploeg uit Oakland mist vedette Stephen Curry, die vorige week een breuk in zijn linkerhand opliep en drie maanden moet revalideren. Coach Steve Kerr kan daarnaast evenmin rekenen op Klay Thompson (gescheurde kruisband) en Draymond Green (vinger), waardoor zo’n beetje al zijn topspelers aan de kant staan.

Titelhouder Toronto Raptors versloeg Sacramento Kings met 124-120. Pascal Siakam was belangrijk voor de Canadese formatie met 23 punten en 13 rebounds. Milwaukee Bucks won met 124-129 bij LA Clippers, dat Kawhi Leonard miste. Giannis Antetokounmpo kwam bij de Bucks tot 38 punten en 16 rebounds.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.