LeBron James viert eerste zege in shirt LA Lakers

AFP

LeBron James heeft zijn eerste overwinning kunnen vieren in het shirt van LA Lakers. De NBA-vedette won met zijn nieuwe ploeg een oefenwedstrijd in het eigen Staples Center tegen Sacramento Kings met 128-123. 'King James' tekende in vijftien minuten speeltijd voor achttien punten, vier assists en drie rebounds. Brandon Ingram was met 31 punten het beste op schot bij de Lakers.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen in de NBA zijn alle ogen gericht op James, de 33-jarige superster van de competitie die Cleveland Cavaliers heeft verruild voor de Lakers. James moet voor een nieuwe glorietijd gaan zorgen bij de roemruchte club uit Los Angeles. De zestienvoudig NBA-kampioen wist zich de voorbije vijf jaar niet te plaatsen voor de play-offs. De eerste twee oefenwedstrijden met James in de ploeg gingen eerder deze week verloren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.