LeBron James op dreef voor Lakers, Antetokounmpo nog meer bij Bucks

USA TODAY Sports
De Milwaukee Bucks hebben maandag in de NBA een thuisoverwinning geboekt tegen Utah Jazz. Het werd 122-118 en die zege was in grote mate te danken aan de sterspeler bij de thuisploeg, Giannis Antetokounmpo. De Griek pakte uit met liefst vijftig punten en veertien rebounds.

Antetokounmpo was vooral op dreef in het derde kwart, toen hij strooide met scores, assists en rebounds en de Bucks een achterstand konden omzetten in een forse voorsprong. Het was al de veertiende zege voor de Bucks dit seizoen, die op kop staan in de Eastern Conference.

De LA Lakers zijn vooralsnog niet te stuiten in de westelijke divisie. Aan de hand van vedette LeBron James boekte de Californische ploeg de vijftiende zege van het seizoen door met 104-114 te winnen bij de San Antonio Spurs. James was goed voor 33 punten en 14 assists.

De Toronto Raptors tot slot wonnen dankzij topscorers Pascal Siakam (25 ptn) en Fred VanVleet (24 ptn) met 101-96 van Philadelphia. 

Giannis Antetokounmpo.
EPA Giannis Antetokounmpo.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.