LeBron James evenaart alweer een record

Photo News

LeBron James heeft in de NBA zijn persoonlijk record qua assists geëvenaard. De sterspeler van Cleveland Cavaliers deed dat in de thuiswedstrijd tegen Atlanta Hawks (123-114). James kwam tot zeventien assists. Daarnaast nam de 32-jarige Amerikaan 25 punten voor zijn rekening. James was daarmee de meest trefzekere speler. De Cavaliers, vorig seizoen verliezend finalist, staan dit seizoen op twintig zeges en acht nederlagen.

De Dallas Mavericks wisten na drie nederlagen op rij weer eens te winnen. San Antonio Spurs werd met 95-89 aan de kant gezet. Harrison Barnes speelde met zeventien punten een belangrijke rol bij de Mavericks. Ondanks de overwinning blijven de Mavericks met nu acht zeges op de laatste plek in de Western Conference staan.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.