LeBron James debuteert met nederlaag bij LA Lakers

USA TODAY Sports

LeBron James heeft zijn eerste minuten gemaakt in het shirt van Los Angeles Lakers. De superster van de NBA deed een kwartier mee tijdens de eerste oefenwedstrijd tegen Denver Nuggets, in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. James was daarin goed voor negen punten, drie assists en drie rebounds.

"Het was fijn om samen op het veld te staan, we weten nu waar we de komende tijd aan moeten werken", zei 'King James', die Cleveland Cavaliers ruilde voor de Lakers. De 33-jarige vedette moet ervoor zorgen dat de club uit LA na een paar magere jaren weer meedoet om de NBA-titel. "Als je van club verandert, moet je altijd even wennen. Ik ben nu een Laker. Dat voelt anders, maar dat gaat wel wennen hoor."

De Lakers verloren de oefenwedstrijd tegen de Nuggets met 124-107. Op 18 oktober begint de NBA voor de nieuwe ploeg van James met een uitwedstrijd tegen Portland Trail Blazers.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.