LA Lakers verslaan Luka Doncic en co, LeBron James rondt kaap van 9.000 assists

 Dwight Howard pakt uit met een dunk tegen Dallas.
AP Dwight Howard pakt uit met een dunk tegen Dallas.
De LA Lakers hebben Dallas met 108-95 geklopt in de NBA. De Lakers verstevigden hun leiderspositie in de Western Conference na hun 26ste zege in 33 wedstrijden.

Anthony Davis had een groot aandeel in de zege met 23 punten. LeBron James was goed voor 13 punten en 13 assists, ook rondde hij als negende speler in de NBA-geschiedenis de kaap van 9.000 assists. Bij de Mavericks gooide Luka Doncic 19 punten door de korf. Dallas is vijfde in het Westen met 21 overwinningen en elf nederlagen.

New Orleans, voorlaatste in de Western Conference, verraste Houston. De Rockets, vierde in het Westen, gingen met 127-112 onderuit. Ze moesten het stellen zonder de geblesseerden James Harden en Russell Westbrook.  Denver was met 120-115 te sterk voor Sacramento. De Nuggets staan op de tweede plaats in de Western Conference. Kampioen Toronto, vierde in het Oosten, verloor nipt met 97-98 van Oklahoma City. In het winnende kamp was Shai Gilgeous-Alexander belangrijk met 32 punten.

APReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.