Kyle Kuzma haalt overwinning voor LA Lakers binnen dankzij driepunter met nog 0,4 seconde op de klok

LeBron blij met de winnende driepunter van Kuzma.
EPA LeBron blij met de winnende driepunter van Kuzma.
De LA Lakers hebben na drie nederlagen op een rij weer gewonnen. Los Angeles was Denver nipt de baas: 124-21. Kyle Kuzma maakte met nog 0,4 seconde op de klok een driepunter.

De Lakers keken bijna het hele vierde kwart tegen een achterstand aan en leken op weg naar hun vierde nederlaag op rij. Dankzij een sensationele slotfase wist de ploeg van LeBron James dat toch te voorkomen. James was goed voor 29 punten, Anthony Davies tekende voor 27 punten en Kuzma, de gevierde man, nam 25 punten voor zijn rekening.

AP

Phoenix Suns bleef ongeslagen in Orlando en won met duidelijke cijfers van Oklahoma City Thunder: 128-101. Devin Booker was de grote man met 35 punten. Het was zijn negentigste duel voor de Suns waarin hij voor minimaal 30 punten tekende en daarmee evenaarde hij clublegende Walter David. Booker werd in het laatste kwart gespaard. De Suns hebben alle zes de ‘seeding games’ in Orlando gewonnen en blijven in de race voor verlenging van het seizoen.

Abdel Nader van Oklahoma probeert Booker af te stoppen
AP Abdel Nader van Oklahoma probeert Booker af te stoppenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.