Koplopers Warriors en Raptors gaan allebei onderuit in NBA, horrorblessure overschaduwt duel tussen Nets en Timberwolves

Caris LeVert.
rv Caris LeVert.
De twee koplopers in de NBA hebben allebei een nederlaag geleden. Golden State Warriors liet zich verrassen door LA Clippers, dat het in de verlenging haalde met 121-116. Toronto Raptors verloor van New Orleans Pelicans met 110-126.

De Warriors, die de Western Conference aanvoeren, hadden flink wat te stellen met de Clippers. De titelverdediger moest vol aan de bak in de reguliere speeltijd om er een verlenging uit te slepen. Daarin forceerde Lou Williams de beslissing voor de thuisploeg met een lay-up en drie rake vrije worpen. De matchwinnaar maakte in totaal 25 punten voor de Clippers. Bij Golden State ontbrak Stephen Curry wegens een liesblessure.

De Raptors, koploper in de Eastern Conference, leden hun tweede nederlaag van dit seizoen en dat gebeurde ook nog in eigen huis. E'Twaun Moore was topschutter voor de winnende Pelicans met 30 punten.

De Brooklyn Nets moesten dan weer hun meerdere erkennen in de Minnesota Timberwolves, maar dat was even bijzaak. Caris LeVert, guard bij de Nets, liep tijdens het duel een gruwelijke beenbreuk op toen hij verkeerd neerkwam aan de eigen ring. Het spel lag minutenlang stil terwijl LeVert verzorgd en afgevoerd werd. 

Kevin Durant kon de nederlaag voor de Warriors niet vermijden.
USA TODAY Sports Kevin Durant kon de nederlaag voor de Warriors niet vermijden.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.