Kobe Bryant tweette vannacht nog felicitaties naar LeBron James: “Veel respect, my brother”

Een archiefbeeld uit 2016: LeBron James (l) in duel met Kobe Bryant (r)
USA Today Sports Een archiefbeeld uit 2016: LeBron James (l) in duel met Kobe Bryant (r)
Amper enkele uren voor zijn dood liet Kobe Bryant nog van zich horen. De Amerikaanse basketlegende feliciteerde zijn maatje LeBron James nadat die hem passeerde in de topschutterslijst aller tijden. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Greatness recognizes greatness. Afgelopen nacht passeerde LeBron James tegen Philadelphia zijn ex-collega Kobe Bryant in de eeuwige ranglijst van topschutters in de NBA met 33,644 punten. Enkel Karl Malone en Kareem Abdul-Jabbar scoorden nu nog meer in de NBA dan James. Felicitaties van Bryant lieten niet lang op zich wachten. “Blijf het spelletje voorwaarts stuwen", klonkt het. “Veel respect my brother.”

Dat James zijn goede vriend Bryant passeerde, ontroerde hem. “Ik keek naar Kobe op toen ik in high school basketbal speelde. Het is een droom om in één adem met hem genoemd te worden. Dat ik hem nu voorbij ga in Philadelphia, waar hij van afkomstig is maakt het allemaal surreëel.” 

In 2012 werden James en Bryant samen olympisch kampioen met de VS. 

AFPReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.