James Harden leidt Houston met triple-double voorbij Cleveland

Photo News
De Houston Rockets hebben gisterenavond de topper in de NBA tegen Cleveland gewonnen. De Texanen haalden het onder impuls van vedette James Harden met 117-113 van de vicekampioen, waar LeBron James op niveau acteerde.

James 'The Beard' Harden tekende in het Toyota Center voor 35 punten, 13 assists en 11 rebounds, goed voor zijn tweede triple-double dit seizoen.

Bij de Cavs maakte superster LeBron James 33 punten (plus 7 assists en 4 rebounds). "Wij hebben vandaag een vrij goeie match gespeeld, maar morele overwinningen interesseren mij niet. Dat is niet waar ik voor sta", reageerde de teleurgestelde 'LBJ'.

Dankzij de overwinning komt Houston naast kampioen Golden State (dat een rustdag had) aan de leiding van de Western Conference met negen zeges en drie nederlagen.

In de Eastern Conference raakt Cleveland maar niet op dreef. King James en zijn teamgenoten verloren al zeven keer, tegen slechts vijf overwinningen. Daarmee staat de vicekampioen op een gedeelde tiende plaats, op ruime afstand van leider Boston (10-2).

Photo NewsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.