Harden scoort liefst 47 punten bij Rockets, LA Lakers niet te stoppen in NBA

James Harden (links).
AFP James Harden (links).
Basketballer James Harden heeft Houston Rockets naar een overwinning op Los Angeles Clippers geleid. De Amerikaan schoot maar liefst 47 punten bij elkaar en had daarmee een groot aandeel in de zege: 102-93. De LA Lakers denderen voort, dit keer met Golden State Warriors als slachtoffer. 

De Rockets gaven aanvankelijk een ruime voorsprong uit handen en keken in het vierde kwart zelfs even tegen een achterstand aan, maar trokken de wedstrijd alsnog naar zich toe. 

Met acht overwinningen tegenover drie nederlagen staat de ploeg uit Houston in het westen op de tweede plek achter Los Angeles Lakers, dat tegen Golden State Warriors de negende zege boekte: 120-94. LeBron James kwam tot 23 punten en 12 assists. De Warriors missen hun langdurig geblesseerde vedetten Stephen Curry en Klay Thompson. De NBA-finalist van de afgelopen vijf seizoenen is de slechtst presterende ploeg van dit seizoen, met twee zeges tegenover nu al tien nederlagen.

Boston Celtics is juist bezig aan een sterke seizoensstart. De Celtics vierden tegen Washington Wizards hun negende overwinning op rij: 140-133. Bij de Wizards kwam Bradley Beal tot 44 punten, maar dat bleek niet genoeg om de koploper van het oosten te verslaan.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jozef van riel

    Koenraad. Toronto was vorig jaar kampioen! Als je jezelf als kenner wil uiten, moet het wel juist zijn hé!

  • Koenraad Breems

    Golden State , Vorig jaar kampioen en dit jaar momenteel laatste Zo zie je maar dat je niet ongestraft goei spelers als Cook , McGee , Cousins laat gaan Met Thompson en Curry out , Livingston gestopt gaat Golden State zelfs de play-offs niet halen Waar hebben we da nog gezien Tielemans en Dendonker weg , Trebel out , ... A ja Anderlecht , die halen de play-offs ook niet

Video