Golden State zonder Kevin Durant in eerste finaleduel om NBA-titel

Golden State moet het donderdag in de eerste finalewedstrijd om de NBA-titel tegen Toronto zonder Kevin Durant stellen. De vedette van de Warriors is nog onvoldoende hersteld van een blessure aan de rechterkuit. “Durant zal niet spelen in de eerste wedstrijd", bevestigt coach Steve Kerr. "We zullen zien hoe het evolueert. Het helpt dat er meerdere dagen tussen de wedstrijden zijn. We wachten af.”

Durant blesseerde zich op 5 mei tijdens de vijfde wedstrijd in de halve finale van de Western Conference tegen Houston. Zonder de MVP van de voorbije twee NBA-finals won Golden State zijn vijf laatste wedstrijden, tegen Houston (4-2) en Portland (4-0). Vooral Stephen Curry nam met gemiddeld 36,5 punten per match het voortouw bij de regerende NBA-kampioen.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jozef van riel

    Ah ja Wesley. Over welke wedstrijd heb jij het??

  • Wesley De Smet

    En laat het nu net Durant zijn die wel op het parket stond en Curry niet.