Golden State Warriors troeft Boston in eigen zaal af met dank aan sterke Kevin Durant

Kyrie Irving en Kevin Durant.
AP Kyrie Irving en Kevin Durant.
Golden State heeft de Boston Celtics  in eigen zaal geklopt. Onder leiding van een sterke Kevin Durant haalden de bezoekers het met 111-115.

Boston kon rekenen op Kyrie Irving (32 ptn), Al Horford (22 ptn) en Jayson Tatum (20 ptn), maar dat volstond niet om de volle buit te veroveren. Golden State toonde zich net dat tikkeltje sterker, en won de nagelbijter. Stephen Curry was goed voor 24 punten, Durant tekende voor 33 punten. “In deze zaal tegen dit team winnen vormt een prima resultaat”, reageerde Durant na afloop.

Golden State blijft in het westen aan kop met 35 zeges tegen veertien nederlagen. Denver (33 zeges / 15 nederlagen), dat het van Philadelphia haalde met 126-110, volgt als tweede. Boston (30/19) staat in het oosten op de vijfde stek.

Kevin Durant.
AP Kevin Durant.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.