Dallas ziet Mavericks weer eens winnen

USA Today Sports
De basketballers van de Dallas Mavericks hebben in de NBA eindelijk weer een thuiswedstrijd gewonnen. De Mavericks waren de baas over Phoenix Suns: 104-94. De drie voorgaande duels in het American Airlines Center van Dallas waren verloren gegaan.

Deron Williams was de topschutter met 18 punten. Bij Phoenix, dat drie van de vier voorgaande wedstrijden gewonnen had, kwamen de meeste scores op naam van Eric Bledsoe: 23 punten en zeven rebounds.

San Antonio Spurs, het best presterende team na Golden State Warriors, kende weinig problemen met Utah Jazz. Het werd liefst 118-81 met 22 punten van Kawhi Leonard, terwijl LaMarcus Aldridge en Tony Parker ieder goed waren voor 18 punten. Bij de Spurs hoefde geen van de basisspelers meer dan 24 minuten in actie te komen.

Dankzij een driepunter van Jamal Crawford 12 seconden voor het einde van de verlenging pakte Los Angeles Clippers de winst op Detroit Pistons: 105-103. Blake Griffin bezorgde de Clippers 34 punten. Dat waren er net zoveel als J.J. Redick namens de Pistons voor zijn rekening nam.