Curry en co gaan in tweede ronde play-offs de boot in tegen New Orleans

Photo News
Titelverdediger Golden State Warriors is tegen zijn eerste nederlaag aangelopen in de tweede ronde van de play-offs in de Western Conference van de NBA.

Op het parket van New Orleans verloren de Warriors, met Kevin Durant en Stephen Curry in de rangen, met 119-100. Onder impuls van sterspeler Anthony Davis (33 punten en 18 rebounds) namen de Pelicans reeds in het eerste kwart afstand van de bezoekers, een voorsprong die ze nadien niet meer uit handen gaven. In de halve finales van de conferences blijven de Warriors wel met 2-1 aan de leiding. In deze best-of-seven stoot het team dat vier keer wint door naar de finales van de conferences.

In de andere wedstrijd van de tweede ronde ging Houston Rockets met 92-113 winnen op bezoek bij Utah Jazz. Houston neemt daarmee met 2-1 de leiding. 

Photo NewsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.