Cleveland ondanks sterke LeBron James onderuit in Brooklyn

AFP
Vicekampioen Cleveland bleek woensdagavond in de NBA niet opgewassen tegen Brooklyn. Hoewel superster LeBron James op niveau acteerde, hij was goed voor een triple double, verloren de Cavaliers met 112-107 van de Nets. 

King James tekende voor 29 punten, dertien assists en tien rebounds, goed voor de 56e triple double uit zijn carrière, de eerste dit seizoen. In de absolute slotfase miste hij wel twee vrijworpen waarna DeMarre Carroll de zege voor de Nets veiligstelde. Bij de thuisploeg kroonde Spencer Dinwiddie zich met 22 punten tot beste schutter.

Voor Cleveland was het de tweede nederlaag in vijf wedstrijden. Brooklyn legt voorlopig hetzelfde palmares voor.

Photo News

In de Western Conference hield kampioen Golden State de zege thuis tegen Toronto. Onder leiding van Stephen Curry (30 punten) en Kevin Durant (29 punten) trokken de Warriors met 117-112 aan het langste eind.

San Antonio haalde het met 100-117 van Miami en blijft zo, samen met de LA Clippers, het enige team dat dit seizoen nog niet verloor in de NBA. De Spurs tellen vier zeges, de Clippers drie.

Washington en Memphis leden woensdag allebei hun eerste nederlaag. De Wizards verloren na verlenging met 102-99 van de LA Lakers. De Grizzlies uit Memphis gingen met 103-94 onderuit tegen Dallas. Voor de Mavericks was het na vier nederlagen de eerste overwinning van deze competitie.

AFP
AFPReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.