Attributen Kobe Bryant voor 185.000 euro geveild

Kobe Bryant.
EPA Kobe Bryant.
Twee handafdrukken van de verongelukte basketballer Kobe Bryant hebben op een veiling ruim 68.000 euro opgebracht. In totaal gingen er voor ruim 185.000 euro aan spullen van de voormalige topspeler van Los Angeles Lakers onder de hamer. Bryant overleefde in januari een helikoptercrash niet.

Het tenue dat Bryant tijdens een van zijn laatste wedstrijden droeg, ging voor 40.000 euro naar een nieuwe eigenaar. De veiling werd op internet uitgezonden. Alleen schriftelijke en telefonische biedingen werden geaccepteerd. Het veilinghuis was gesloten vanwege het coronavirus. 

Eind maart werd er al een handdoek van Bryant voor 32.000 euro geveild. De beroemde basketballer droeg die handdoek na zijn laatste wedstrijd om zijn nek.

Lees ook: 
Didier Mbenga haalt herinneringen op aan verongelukte vriend Kobe Bryant: “Op een dag stond Michael Jordan in onze kleedkamer en Kobe daagde hem uit”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.