Al 25 NBA-spelers positief bevonden op coronavirus

Ben Simmons van de Philidelphia 76ers.
AP Ben Simmons van de Philidelphia 76ers.
Tijdens de eerste volle testweek in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA zijn 25 spelers positief bevonden op het coronavirus. In totaal ondergingen 351 basketballers een controle. Onder de stafleden van alle clubs bleken tot dusver 10 mensen besmet.

Alle besmette NBA-mensen dienen thuis in isolatie te gaan. Pas als aan alle medische voorschriften is voldaan en een arts toestemming heeft gegeven, mogen ze de quarantaine beëindigen.

De 22 teams die vanaf eind juli de NBA gaan voortzetten in een afgesloten gedeelte van Disney World in Orlando, worden komende week in Florida verwacht voor een trainingskamp. Op het exclusieve resort zal er dagelijks worden getest op Covid-19.

Lees ook. Sluiten van trainingscomplex Denver Nuggets werpt schaduw over herstart NBA: “Op campus Disney moet het veiliger”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Zion Williamson van de New Orleans Pelicans.
AFP Zion Williamson van de New Orleans Pelicans.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.