‘Black Mamba’ voor eeuwig aan z’n zij: LeBron James eert Bryant met tattoo

LeBron met de nieuwe tattoo.
TMZ Sports en Instagram Vanessa Aurelia LeBron met de nieuwe tattoo.
LeBron James heeft z’n goede vriend Kobe Bryant vereeuwigd op zijn lichaam. De huidige sterspeler van de LA Lakers liet een black mamba - de bijnaam van de overleden Bryant - op zijn dijbeen tatoeëren. Wellicht wordt de creatie straks onthuld - ongetwijfeld een emotioneel gebeuren. 

Toen LeBron het nieuws vernam over de dood van Bryant, was hij helemaal overstuur. Amper enkele uren voor de helikoptercrash liet Bryant nog van zich horen. De Amerikaanse basketlegende feliciteerde zijn maatje LeBron nadat die hem had gepasseerd in de NBA-topschutterslijst aller tijden. De twee waren dikke vrienden, het hoeft niet te verbazen dat LeBron nu die andere legende vereeuwigt op zijn lijf. 

Op Instagram circuleren beelden waarop tattoo-kunstenaar Vanessa Aurelia het dijbeen van LeBron onder handen neemt. Hoewel de creatie nog wordt afgedekt met een pleister, is het duidelijk dat de huidige speler van de LA Lakers koos voor een black mamba - de bijnaam van Bryant. Verder zien attente fans dat er onder de slang ‘Kobe 4 Life’ staat geschreven - al is dat voorlopig nog gissen. 

Gisterochtend verscheen LeBron op het trainingsveld bij de Lakers, ook toen was de tattoo zichtbaar. Wellicht onthult LeBron straks zijn nieuwe aanwinst, net voor hij met de Lakers het veld opstapt tegen de Portland Trail Blazers. Die eerste wedstrijd na het overlijden van Bryant wordt zonder twijfel een emotioneel gebeuren. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.